Avís legal

Judit Casalprim González, responsable del lloc web, d’ara endavant RESPONSABLE, posa a la disposició dels usuaris el present document, amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), BOE N º 166, així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quins són les condicions d’ús.

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d’usuari, comprometent-se a l’observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fos aplicable.

Judit Casalprim González es reserva el dret de modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense que existeixi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació en el lloc web de Judit Casalprim González

 1. DADES IDENTIFICATIVES

Nom del domini: https://barbutina.com/
Nom comercial: Barbutina Ceràmica
Denominació social: Judit Casalprim González
NIF: 44002549F
Domicili social: Francesc Macià núm. 4 baixos (Palafolls, Barcelona).
Telèfon: 636685531
Email: info@barbutina.com

 1. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i/o gràfics, són propietat del RESPONSABLE o, si és el cas, disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors.

Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents.

Independentment de la finalitat per a la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l’autorització escrita prèvia per part del RESPONSABLE. Qualsevol ús no autoritzat prèviament es considera un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Els dissenys, logotips, text i/o gràfics aliens al RESPONSABLE i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar-se respecte a aquests.

El RESPONSABLE reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, no implicant el seu sol esment o aparició en el lloc web l’existència de drets o cap responsabilitat sobre aquests, com tampoc suport, patrocini o recomanació per part d’aquest.

Per a realitzar qualsevol tipus d’observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-lo a través del correu electrònic info@barbutina.com

 1. EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

El RESPONSABLE s’eximeix de qualsevol mena de responsabilitat derivada de la informació publicada en el seu lloc web sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè al RESPONSABLE.

 1. CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Judit Casalprim González es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a uns certs usuaris.

Judit Casalprim González no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Judit Casalprim González.

La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de Judit Casalprim González té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

Ampliament de la informació anterior:

Condicions d’Ús

La utilització del lloc web t’atorga la condició d’Usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses en les pàgines:

Si no estàs conforme amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions t’abstindràs d’utilitzar aquest lloc web.

L’accés a aquest lloc web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Judit Casalprim González.

A través d’aquest lloc web, el RESPONSABLE et facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el RESPONSABLE o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d’Internet.

A aquest efecte, t’obligues i compromets a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats per Judit Casalprim González, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.

Mesures de seguretat

Les dades personals que facilitis al RESPONSABLE poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a Judit Casalprim González, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que s’estableix en la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són enterament fiables i que, per tant el RESPONSABLE no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos encara que el Titular posa tots els mitjans necessaris i presa les mesures de seguretat oportunes per a evitar la presència d’aquests elements nocius.

Continguts

El RESPONSABLE ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos en el lloc web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per a assegurar que la informació continguda és correcta, el RESPONSABLE no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. Judit Casalprim González declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d’aquest lloc web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets del RESPONSABLE o de tercers.

Els continguts d’https://barbutina.com tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han d’usar-se ni considerar-se com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per a realitzar qualsevol altra operació, tret que així s’indiqui expressament.

Política de cookies

El RESPONSABLE només obté i conserva la següent informació sobre els visitants del lloc web:

 • El nom de domini del proveïdor (PSI) i/o adreça IP que els dóna accés a la xarxa.
 • La data i hora d’accés al lloc web.
 • L’adreça d’Internet origen de l’enllaç que dirigeix al lloc web.
 • El nombre de visitants diaris de cada secció.
 • La informació obtinguda és totalment anònima, i en cap cas pot ser associada a un Usuari concret i identificat.

Enllaços a altres llocs web

El RESPONSABLE pot proporcionar-te accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar-te sobre l’existència d’altres fonts d’informació en Internet en les quals podràs ampliar les dades ofertes en el lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè visitis les pàgines web de destí, que estan fora del control del RESPONSABLE, per la qual cosa Judit Casalprim González no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtinguis en seguir els enllaços.

Així mateix, Judit Casalprim González no respon dels links o enllaços situats en els llocs web vinculats als quals et proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Judit Casalprim González i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis.

Si accedeixes a un lloc web extern des d’un enllaç que trobis en https://barbutina.com hauràs de llegir la pròpia política de privacitat de l’altre lloc web que pot ser diferent de la d’aquest lloc web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, magatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit de Judit Casalprim González.

Limitació de responsabilitat

Judit Casalprim González declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels Serveis o continguts oferts en Internet, qualsevol que sigui la seva causa. Així mateix, el RESPONSABLE no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de mal indirecte que et pugui ser causat per causes alienes al RESPONSABLE.

Abans de prendre decisions i/o accions amb base a la informació inclosa en el lloc web, el RESPONSABLE et recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Contacte

En cas que tinguis qualsevol dubte sobre aquestes Condicions legals o vulguis realitzar qualsevol comentari sobre aquest lloc web, pots enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça info@barbutina.com.

Seguretat i protecció als compradors

Sistema de seguretat:
Els pagaments de les compres en barbutina.com es fan a través de Redsys (Canal oficial de pagament de BBVA) amb tots els sistemes d’encriptació i seguretat de transferència de dades a través del protocol SSL, per la qual cosa el comprador gaudirà en tot moment amb la protecció d’aquests canals.

Preus:
Els preus publicats en barbutina.com són a Euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus porten l’IVA inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d’IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes en venda en barbutina.com.

Tots els nostres articles tenen inclòs un 21% IVA en vigor a España.
Barbutina Ceràmica és reserva el dret de canviar els preus en qualsevol moment si las circumstàncies ho requereixen.

Formes de Pagament:
Al finalitzar la compra podràs escollir la forma de pagament; per transferència o amb targeta.
Transferència: A la rebuda de la teva comanda rebràs la informació per fer la transferència. Si ens envies el comprovant de la transferència per correu electrònic podrem agilitzar l’enviament.

Targeta:
Pots pagar amb targeta Visa o Mastercard amb la passarel•la de pagament segura Redsys. Barbutina Ceràmica no guardarà cap dada bancaria teva.
Una vegada s’hagi rebut el pagament al nostre compte procedirem a preparar l’enviament.

Enviaments:
A Barbutina Ceràmica tenim clar que les peces de ceràmica han de anar molt ben protegides per a fer l’enviament. Dintre el possible intentarem utilitzar materials reciclables per tenim clar que no sempre serà possible. El més important és que les peces arribin en bon estat a casa vostra.
Rebràs la teva comanda a casa teva en el termini, de 1 a 5 dies laborables una vegada confirmat el pagament.
A l’hora de formalitzar el pagament també teniu l’opció de vindre a buscar les peces al nostre taller de Palafolls i així us estalvieu els despeses d’enviament. Si veniu al taller a buscar les peces, hem de contactar per quedar en el dia i hora per l’entrega. Podeu enviar un correu al mail: info@barbutina.com o un WhatsApp al (636685531)

Despeses d’enviament:
Els preus d’enviament per a Catalunya seran de 4 € i pel resta d’Espanya 5 €.
Consulteu preus per les illes Balears i Canàries i per la resta d’Europa.
Per a comandes superiors a 75€ els enviaments seran gratuïts.

Devolucions:
Al comprar a Barbutina Ceràmica acceptes haver llegit i acceptat totes les nostres condicions de compra i haver llegit la descripció completa i haver mirat totes les fotografies de la peça.
Esperem que estigueu contents amb las vostra compra, però si no esteu completament satisfets amb les peces adquirides podeu realitzar una devolució de les mateixes. En heu d’enviar un correu electrònic en les 48 hores següents de la recepció de la comanda, indicant clarament les raons de la devolució.
Us demanarem que ens re-envieu el producte en el mateix estat en el que l’heu rebut ( inclòs l’etiquetatge i l’embalatge ) i realitzarem un reembossament.
Les despeses de la devolució seran a càrrec del client.
Les peces seran enviades per missatgeria i nosaltres només ens farem responsables del retorn dels diners quan hi hagi una mala practica per part de l’empresa. Per tant és important en la mesura del possible que una vegada us arribin els productes, comproveu el més aviat possible el bon estat dels mateixos.

Cancel·lació de comanda:
Si l’anul·lació de la comanda arriba abans de la sortida de mercaderia el client no tindrà cap despesa. En el cas d’una anul·lació després de la sortida de la comanda, el client tindrà al seu càrrec les despeses d’enviament així com les despeses de devolució d’aquesta mateixa comanda.

Identificación y Titularidad

En cumplimiento del artículo 10 de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, el Titular expone sus datos identificativos:

 • Titular:  Judit Casalprim González.
 • NIF: 44002549F
 • Domicilio:  Francesc Macià núm. 4 baixos (Palafolls, Barcelona), Barcelona - España.
 • Correo electrónico:  info@barbutina.com
 • Teléfono de contacto:  636685531
 • Sitio Web:  https://barbutina.com

Condiciones de Uso

La utilización del Sitio Web le otorga la condición de Usuario, e implica la aceptación completa de todas las cláusulas y condiciones de uso incluidas en las páginas:

Si no estuviera conforme con todas y cada una de estas cláusulas y condiciones absténgase de utilizar el Sitio Web.

El acceso al Sitio Web no supone, en modo alguno, el inicio de una relación comercial con el Titular.

A través del Sitio Web, el Titular le facilita el acceso y la utilización de diversos contenidos que el Titular y/o sus colaboradores han publicado por medio de Internet.

A tal efecto, está obligado y comprometido a NO utilizar cualquiera de los contenidos del Sitio Web con fines o efectos ilícitos, prohibidos en este Aviso Legal o por la legislación vigente, lesivos de los derechos e intereses de terceros, o que de cualquier forma puedan dañar, inutilizar, sobrecargar, deteriorar o impedir la normal utilización de los contenidos, los equipos informáticos o los documentos, archivos y toda clase de contenidos almacenados en cualquier equipo informático propios o contratados por el Titular, de otros usuarios o de cualquier usuario de Internet.

Medidas de seguridad

Los datos personales que facilite al Titular pueden ser almacenados en bases de datos automatizadas o no, cuya titularidad corresponde en exclusiva al Titular, que asume todas las medidas de índole técnica, organizativa y de seguridad que garantizan la confidencialidad, integridad y calidad de la información contenida en las mismas de acuerdo con lo establecido en la normativa vigente en protección de datos.

No obstante, debe ser consciente de que las medidas de seguridad de los sistemas informáticos en Internet no son enteramente fiables y que, por tanto el Titular no puede garantizar la inexistencia de virus u otros elementos que puedan producir alteraciones en los sistemas informáticos (software y hardware) del Usuario o en sus documentos electrónicos y ficheros contenidos en los mismos aunque el Titular pone todos los medios necesarios y toma las medidas de seguridad oportunas para evitar la presencia de estos elementos dañinos.

Contenidos

El Titular ha obtenido la información, el contenido multimedia y los materiales incluidos en el Sitio Web de fuentes que considera fiables, pero, si bien ha tomado todas las medidas razonables para asegurar que la información contenida es correcta, el Titular no garantiza que sea exacta, completa o actualizada. El Titular declina expresamente cualquier responsabilidad por error u omisión en la información contenida en las páginas del Sitio Web.

Queda prohibido transmitir o enviar a través del Sitio Web cualquier contenido ilegal o ilícito, virus informáticos, o mensajes que, en general, afecten o violen derechos del Titular o de terceros.

Los contenidos del Sitio Web tienen únicamente una finalidad informativa y bajo ninguna circunstancia deben usarse ni considerarse como oferta de venta, solicitud de una oferta de compra ni recomendación para realizar cualquier otra operación, salvo que así se indique expresamente.

El Titular se reserva el derecho a modificar, suspender, cancelar o restringir el contenido del Sitio Web, los vínculos o la información obtenida a través del Sitio Web, sin necesidad de previo aviso.

El Titular no es responsable de los daños y perjuicios que pudieran derivarse de la utilización de la información del Sitio Web.

Política de cookies

El Titular obtiene y conserva la siguiente información acerca de los visitantes del Sitio Web:

 • El nombre de dominio del proveedor (PSI) y/o dirección IP que les da acceso a la red.
 • La fecha y hora de acceso al sitio Web.
 • La dirección de Internet origen del enlace que dirige al sitio Web.
 • El número de visitantes diarios de cada sección.
 • La información obtenida es totalmente anónima, y en ningún caso puede ser asociada a un Usuario concreto e identificado.

Enlaces a otros sitios Web

El Titular puede proporcionarle acceso a sitios Web de terceros mediante enlaces con la finalidad exclusiva de informar sobre la existencia de otras fuentes de información en Internet en las que podrá ampliar los datos ofrecidos en el Sitio Web.

Estos enlaces a otros sitios Web no suponen en ningún caso una sugerencia o recomendación para que usted visite las páginas web de destino, que están fuera del control del Titular, por lo que el Titular no es responsable del contenido de los sitios web vinculados ni del resultado que obtenga al seguir los enlaces. Asimismo, el Titular no responde de los links o enlaces ubicados en los sitios web vinculados a los que le proporciona acceso.

El establecimiento del enlace no implica en ningún caso la existencia de relaciones entre el Titular y el propietario del sitio en el que se establezca el enlace, ni la aceptación o aprobación por parte del Titular de sus contenidos o servicios.

Si accede a un sitio web externo desde un enlace que encuentre en el Sitio Web usted deberá leer la propia política de privacidad del otro sitio web que puede ser diferente de la de este sitio Web.

Propiedad intelectual e industrial

Todos los derechos están reservados.

Todo acceso a este Sitio Web está sujeto a las siguientes condiciones: la reproducción, almacenaje permanente y la difusión de los contenidos o cualquier otro uso que tenga finalidad pública o comercial queda expresamente prohibida sin el consentimiento previo expreso y por escrito del Titular.

Limitación de responsabilidad

El Titular declina cualquier responsabilidad en caso de que existan interrupciones o un mal funcionamiento de los Servicios o contenidos ofrecidos en Internet, cualquiera que sea su causa. Asimismo, el Titular no se hace responsable por caídas de la red, pérdidas de negocio a consecuencia de dichas caídas, suspensiones temporales de fluido eléctrico o cualquier otro tipo de daño indirecto que te pueda ser causado por causas ajenas a el Titular.

Antes de tomar decisiones y/o acciones con base a la información incluida en el Sitio Web, el Titular le recomienda comprobar y contrastar la información recibida con otras fuentes.

Jurisdicción

Este Aviso Legal se rige íntegramente por la legislación española.

Contacto

En caso de que usted tenga cualquier duda acerca de este Aviso Legal o quiera realizar cualquier comentario sobre el Sitio Web, puede enviar un mensaje de correo electrónico a la dirección: info@barbutina.com

Gràcies per acceptar es cookies

Continuar
Aquest lloc fa servir cookies per a que vosté tingui la millor experiència com a usuari. Més informació a Política de cookies.   
Privacidad